Om oss

Vi på Projekt Hemma, Total Bygg Expert i Solna AB, vill gärna vara din helhetsentreprenör för alla byggprojekt i din fastighet. Vi är allround, men är specialiserade på kök och badrum, om- och tillbyggnader, markarbeten, el och snickeri. Företaget är beläget på Kyrkbacken 35 i Solna, så vi åtar oss uppdrag från kunder både i Norrort och runt hela Stockholmsområdet.

Som din rörmokare kan vi både fixa avloppet och dra nya rör. Vi är mycket måna om att arbeta med högsta kvalitet, och du kan lita vår kompetens och yrkesskicklighet.

Branschens bästa standard och certifiering

Företagets ägare Bogdan Constantin Popian är kunnig inom alla byggmoment, och har en speciell expertis när det gäller snickeri och plattsättning. Vi är auktoriserade VVS-installatörer, har certifikat för heta arbeten och våtrumsbehörighet enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum. Vi arbetar med godkända tätskiktssystem, och när arbetet är utfört sker det en kontroll och du får en tydlig dokumentation. Vi är också ett auktoriserat PER-företag, och har därigenom extra kompetens för uppdrag med total översikt i bostadsrättsföreningar.

Skickliga medarbetare garanterar kvalitet

Våra effektiva rörmokare och hantverkare har många års yrkesvana och är professionella både när det gäller arbete och kundservice. Kontakta oss med dina idéer och önskedrömmar för ditt hem, så förverkligar vi dem. Vi lämnar en bra offert, garanti på arbetet, och du har möjlighet att göra ROT-avdrag för 30 % av arbetskostnaden upp till 50.000 kronor per person och år. Vi har många nöjda kunder, och vill gärna att du blir en av dem. Välkommen till oss!