Våra tjänster

Vi kallar oss allround som rörmokare. Våra nöjda kunder håller med om det, för vi kan hjälpa dig med så mycket mer än bara rören. Vi utför alla uppdrag inom både el och VVS och är också kunniga inom bygg och markanläggningar. Det innebär att vi gärna tar totalentreprenad när det gäller ditt hus, renoveringar, om- och tillbyggnader.

Exempel på vad vi kan göra för dig

Vi fixar avloppsstopp, rensar dina rör akut och tittar på ytterligare åtgärder. Vi byter dina rör, och drar nya rörledningar där det behövs. Vi hjälper dig med om- och tillbyggnader av alla slag. I ditt nya badrum fixar vi allt, inklusive rörledningar och montage av tvättställ, blandare m.m. Ditt nya kök blir toppmodernt, helt enligt dina önskemål. Du kan få stuckatur, kakel och plattor. Fasad och utemiljö – vi målar ditt hus, gör markarbeten, stensättning och plattläggning, bygger din nya altan och gör trappor i sten och trä. Vi installerar och servar värmepumpar och solceller.

För oss står kunden i centrum

Vi är mycket lyhörda för dina önskemål. Vill du bara ha en liten åtgärd utförd, gör vi exakt det du ber oss om. Ett litet uppdrag är lika värdefullt som ett stort. Hur stor eller liten budget du än har, gör vi allt för att du ska bli nöjd med oss. Vill du ha goda råd, kontakta oss, så kommer vi och tittar och ger en kostnadsfri offert. ROT-avdraget gäller för 30 % av arbetskostnaden upp till 50.000 kronor per person och år. Välkommen till oss!